EKO proizvod iz domaće proizvodnje

EKO proizvod iz domaće proizvodnje

pogodno za vegane

bez dodanog šećera

EKO tofu salama s paprikom 120g – Annapurna

3,20 

PDV uključen u cijenu.

Tofu se smatra jednim od najvažnijih izvora bjelančevina biljnog podrijetla i odlična je dijetalna namirnica zbog svoje niske kalorijske vrijednosti.

Ono što Annapurna salamu čini uistinu izvrsnom su njeni kvalitetni sastojci koji ne sadrže niti jedan sastojak životinjskog podrijetla

Annapurna tofu salama ujedno ne sadrži:

  • pojačivače okusa
  • umjetne arome
  • aditive (čak i one dozvoljene u ekološkoj proizvodnji)
  • emulgatore

Annapurna tofu salama napravljena je od tofua, soje i pšeničnog proteina i začina koji stvaraju savršenu harmoniju okusa koji će i najobičniji sendvič pretvoriti u neodoljivi zalogaj.

Tofu salama s paprikom posjeduje veganski certifikat, hrvatski eko certifikat i EU certifikat što dokazuje izrazito visoku kvalitetu svih sastojaka.

Oplemenite vaše sendviče ukusnim aromama Annapurna tofu salame obogaćene začinskim okusima paprike.

Način upotrebe:

Koristiti kao narezak.

Sastojci:

Tofu* (EU) (70 %) (soja*, voda, učvršćivač: kalcijev klorid, prirodni dim drveta bukve), voda, suncokretovo ulje*, shoyu* (soja*, voda, pšenica* sol), pšenične bjelančevine*, začini*, paprika* 1 %, luk*, jabučni ocat*, sol.

* kontrolirani organski uzgoj.

Može sadržavati sezam i gorušicu.

Uvjeti čuvanja:

Čuvati na temperaturi +2 °C do + 7 °C.

Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku i upotrijebiti u roku 5 dana.

Upotrijebiti do/LOT:

Istaknut na pakiranju.

Proizvođač:

Annapurna d.o.o. Siget 18, HR-10431 Sv. Nedjelja, Hrvatska

Porijeklo: Hrvatska

Nutritivna vrijednost

na 100 g
Energetska vrijednost 728 kJ / 172 kcal
Masti 2,04 g
od kojih zasićene masne kiseline 0,29 g
Ugljikohidrati 17,86 g
od kojih šećeri 0,6 g
Bjelančevine 20,51 g
Soli 1,93 g

Brand

ANNAPURNA