EKO proteinski kruh 250g – Frankenkorn
3,60 €
PDV uključen u cijenu.
Proteinski kruh od kiselog tijesta, popularni sourdough organskog podrijetla odlikuje se niskim sadržajem ugljikohidrata, visokim udjelom bjelančevina i bogatstvom vlakana. Idealan je izbor za jutarnji ili kasni večernji obrok.
Ako imate običaj jesti domaće sendviče, svakako preporučujemo proteinski kruh kao zamjenu za nezdrave varijante. Izvrstan je i za tostiranje, tako da preporučujemo da kod kuće pokušate napraviti zdrave sendviče.
Sastojci:
Voda, prirodno kiselo tijesto 25 %* (cjelovita svježe mljevena raž*, voda), proteini pšenice 12%*, brašno slatke lupine*, pšenične klice*, mljevene sjemenke suncokreta*, lan*, cjelovita svježe mljevena raž*, jabučna vlakna*, kvasac*, morska sol
*sastojci iz certificiranog ekološkog uzgoja
Napomena:
Podebljanim slovima naznačeni su alergeni.
Proizvod sadrži gluten i lupine.
Uvjeti čuvanja:
Čuvati na suhom i tamnom mjestu. Nakon otvaranja, ponovno dobro zatvorite. Za razdoblje potrošnje dulje od 3 dana, pohranite ga u hladnjak.
Rok upotrebe:
Istaknut na pakiranju.
Proizvođač:
Pema Vollkorn-Spezialitäten Heinrich Leupoldt KG , Goethestr. 23, DE-95163 Weissenstadt, Njemačka
Stavlja na tržište:
Galleria Internazionale d.o.o., Predavčeva 6, 10000 Zagreb, Hrvatska
Porijeklo: Njemačka
Nutritivna vrijednost
Energetska vrijednost | 889 kJ / 212 kcal |
Masti | 6,5 g |
od kojih zasićene masne kiseline | 0,7 g |
Ugljikohidrati | 17,0 g |
od kojih šećeri | 2,2 g |
Bjelančevine | 16 g |
Vlakna | 9,3 g |
Soli | 0,95 g |