EKO proizvod iz uvoza

EKO proizvod iz uvoza

pogodno za vegane

EKO blagi shoyu soja umak 250ml – Terrasana

7,10 

PDV uključen u cijenu.

Shoyu je blagi japanski soja umak, koji se pravi od zrna soje, pšenice i kojija (jedinstvene japanske gljive).  Često se miješa sa Tamari umakom kojem je dosta sličan, ali razlika je u tome što tamari u sebi sadrži samo sojinu kašu i morsku sol, tako da mu je i okus nešto jači i oštriji dok se Shoyu proizvodi iz soje i morske soli, uz dodatak prepečene pšenice i blažeg je okusa.

Zbog raznolike upotrebe shoyu su preuzele i mnoge druge kuhinje svijeta. Može se upotrebljavati u pripremanju juha, variva, umaka, salata, pirjanog povrća, a tijekom ljetne sezone njegova prodaja se povećava jer služi kao brza i iznimno ukusna roštilj marinada.

Blaga aroma i uravnoteženi okusi čine Terrasana Shoyu soja umak nezamjenjivim dodatkom vašim jelima.

Sastojci:

voda, zrna soje*, pšenica*, morska sol, koji-ferment
*iz kontroliranog organskog uzgoja

Napomena:

Pogodno za vegane. 12-18 mjeseci fermentacije.

Upute za upotrebu:

Za sushi, juhe, umake i tjesteninu.

Uvjeti čuvanja:

Čuvati na hladnom i tamnom mjestu.

Najbolje upotrijebiti do/ LOT broj:

Otisnuto na pakiranju.

Proizvođač:

TerraSana, P.O. Box 70, 2450 AB Leimuiden, Nizozemska

Stavlja na tržište:

Galleria Internazionale d.o.o., Predavčeva 6, 10 000 Zagreb, Hrvatska

Porijeklo: Japan

Nutritivna vrijednost

na 100 g
Energija 264 kJ / 62 kcal
Masti 0,1 g
od kojih zasićene masne kiseline 0 g
Ugljikohidrati 6,2 g
od kojih šećeri 0 g
Vlakna 0,7 g
Bjelančevine 8,8 g
Sol 12 g

Brand

TERRASANA