EKO shoyu soja umak 500ml – Yakso
10,60 €
PDV uključen u cijenu.
10,60 €
PDV uključen u cijenu.
Prirodni shoyu koristi se stoljetnom metodom fermentacije koja uključuje posebni proces “aspergillus oryzae” koji pretvara teško probavljive sojine proteine, škrobove i masti u lako apsorbirane aminokiseline, jednostavne šećere i masne kiseline.
Voda, soja *, pšenica *, Koji (Aspergillus oryzae), morska sol *
*Ekološka poljoprivreda.
Označen na poleđini.
Čuvati na suhom i tamnom mjestu.
FZ Organic Food, Oppers 58, 8471 ZM Wolvega, Nizozemska
Galleria Internazionale d.o.o., Predavčeva 6,10090 Zagreb
Porijeklo: Kina
Ponedjeljak: zatvoreno
Utorak: 09:00 – 14:00
Srijeda: 09:00 – 14:00
Četvrtak: 09:00 – 14:00
Petak: 09:00 – 14:00
Subota: zatvoreno
Nedjelja: zatvoreno
© Copyright 2022 | prokulica.hr | Sva prava pridržana. | Dizajn: LLMEDIA | By SYSTICH